Bund og liner

Først et par linier omkring valg af bund. Her stod valget mellem en støbt bund og en bund med batt's. En støbt bund har den fordel at den bliver helt glat - men den kan til gengæld også være lidt hård at gå på.
En bund på batt's giver en blødere bund men den bli'r ikke helt så glat og pæn som beton'en idet samlingerne mellem batts'ene kan ses - specielt om aftenen med lys på. Vi valgte løsningen med batts - og har ikke fortrudt. 

Gruset i bunden er nu igen kommet på plads og batts'ene lægges. Ovenpå batts'ene lægges en fiberdug, der udover at holde styr på batts'ene også glatter samlingerne en smule ud.

Med bunden klar kommer turen til lineren, der kommer som en færdig "pose" lige til at montere, dvs. der skal ikke svejses/limes noget.

Med lineren på plads fyldes vand i bunden - men kun lige 10-15 cm, da der endnu ikke er fyldt op med grus udenom pool'en.

Med gruset på plads, fortsætter vandpåfyldningen. Lidt hovedregning siger et sted mellem 35 og 40 kubikmeter vand - og det tager tid! Med 3/4" slange næsten 1½ døgn.

Efter et par dage sniger temperaturen sig op omkring 15 grader, så der er stadig håb.

Der er nu gået 2 uger siden vi startede.

Næste side