Fliser

For at have noget til at bære pool-kant-fliserne, er der støbt en kant omkring omkring pool'en. Kanten er en anelse smallere end kantfliserne, således at fliserne kan nå ind over terasse-fliserne. 

Toppen af panel-støtterne (de sorte stolper) ses nu tydeligt og gør det en smule besværligt med fliselægning omkring pool'en idet de rager op over flisernes afretningslag.

Så kom fliserne og heldigvis fik vi dem leveret helt ind i indkørslen. Den gamle terasse er ved at være helt væk og der er gravet yderligere af i bredden.

Pool kanfliserne er lagt løst på for at få et indtryk om om det hele nu passer sammen. Poolen har runde hjørner og rundingen passer perfekt med rundingen i hjørnefliserne. 

Den første pool-besøgende har allerede indfundet sig og har heldigvis kunnet bjerge sig i sikkerhed på termometeret.

Det første stykke er nu lagt og det sværeste udestår. Problemet med de sorte støttestolper ses tydeligt og der er ikke andet for end at skære noget af fliserne.

Endelig færdig med terassebelægningen og pool-kantfliserne er også kommet på plads. Nu kan vi vel godt kalde poolen færdig, selvom der mangler lidt med det udenom terassen. Vi er nu henne omkring starten af november så alt i alt er der kun gået ca. 1½ måned fra vi startede.

Næste side