Udgravning

Da først gravemaskinen kommer i gang, går det rimeligt hurtigt med at få haven til et ligne noget der aldrig bliver pænt igen - og hullet ser ud af væsentlig mere end dengang det kun var planlagt med et par pinde i jorden.

At hullet alt er temmeligt stort får man et godt indtryk af når man ser jordbunken udenfor på fortovet - og så er bunken nedenfor kun en del af det der er gravet op.

Undervejs viser det sig at græsplænen skjuler en gammel flisegang - så nu er der yderligere nogle fliser som skal væk!

Hullet er nu færdigt og man kan tydeligt se grænsen mellem øverste lag muldjord og leret. Der er - heldigvis - ikke problemer med grundvand her.  Som man måske kan skimte nederst i højre hjørne lykkedes det også at finde et telefon-kabel - som dog heldigvis ikke længere var i brug. Stammer formentlig fra det sommerhus der tidligere lå på grunden.

Forhaven bærer nu tydeligt præg af et der har været kørt en del frem og tilbage med maskiner - men det bli'r vel pænt engang igen?

I bunden af hullet lægges et lag grus. Som det måske anes på billederne er bunden ikke plan men skråner ud mod siderne. Når pool'en står færdig er dybden 1.40 m i midten men kun 1.10 langs kanten. Lyder måske lidt specielt men fungerer i praksis fint - og det betyder at man ude i kanten godt kan komme op af pool'en samt at skidtet ikke samler sig helt ude i hjørnerne.

Hullet er nu parat til at pool-firmaet kan indfinde sig og begynde at montere pool'en. For midnre end en uge siden var der stadig græs hvor hullet nu er.

Næste side